28 December 2014

Novogodišnji specijal: Ko vam dade termin?

Novogodišnja KVDT ekipa
Dok se dve „najjače“ televizije takmiče koja će privući više gledalaca u najluđoj noći sa potpuno ISTOM emisijom (razlika u nekoliko izvođača i scenografiji), da stvar bude gore sve numere se godinama unazad ponavljaju i već su postale slobodno rečeno dosadne.  Blog „Kulturna Srbija“ vam preporučuje Novogodišnji specijal emisije „Ko vam dade termin?“

O samo konceptu emisije ste već mogli da pročitate na našem blogu (ukoliko je neko propustio to može da uredi ovde). Po rečima jednog od autora i voditelja emisije Nenada Škundrića koji je tokom intervjua u ekskluzivnoj nedelji bloga povodom našeg rođendana rekao da se pripreme privode pri kraju i da bi uskoro trebalo da se snimi specijal, to je u toku prošlih dana i uređeno.

Zanimljivo činjenica je ta da je upravo emisije „Ko vam dade termin“ svoj život započela pilot Novogodišnjom emisijom koja je na zahtev gledalaca čak i nekoliko puta reprizirana. Budući da je emisija poznata po tome da uvek svojim gledaocima ponudi nešto novo, ovaj Novogodišnji specijal po najavi koju su u toku jučerašnjeg dana pustili, biće potpuno „lud“ i zabavan.

Gosti emisije su pevačica Maja Odžaklijevska, i voditelji Voja Nedeljković („Vojevanje“, „U ringu“ „Zvezde Granda“), Nenad Pavlović („Uz jutarnju kafu“) i Marko Dolaš („Poštar“). Za muziku neće biti zadužena samo Maja, već će svako od gostiju u jednom trenutku zapevati pesmu kako ga situacija ponese.

Ukoliko su vam dosadila narodna veselja koja su godinama unazad poptunoma ista, velika preporuka za emisiju „Ko vam dade termin“, ČETVRTAK (1. januar), 21:00 - televizija SKY+.


No comments:

Post a Comment