01 January 2015

TV Premijera: Kad ljubav zakasni

Nakon uspešnog bioskopskog prikazivanja, kao i serije "Samac u braku", televizija PRVA svoje gledaoce prvog dana Nove 2015. godine obradovaće sa televizijskom premijerom filma "Kad ljubav zakasni"

Scenario za film radila je Milena Depolo, dok režiju u potpunosti potpisuje Ivan Stefanović. Po ovom romanu već je urađen film "Brod plovi za Šangaj" 1991. godine u kojem su glavne uloge imali Vesna Trivalić i Svetislav Goncić.

Uspešni mladi advokat Radmilo već je godinama zaljubljen u lepu Beograđanku Ljiljanu. Uprkos tome što je najpoželjniji neženja svog malog grada, on odoleva svim primamljivim bračnim ponudama, i ostaje odlučan u nameri da baš Ljiljana bude njegova žena. Sa druge strane, Ljiljana sanjari o braku sa Momčilom koji u presudnom trenutku pokazuje svoje pravo lice i odbija da se oženi Ljiljanom, ismevajući je. Tako ona iz čistog prkosa pristaje da se uda za Radmila, i oni zajedno odlaze u palanku, gde ih očekuju  radoznali i sumnjičavi pogledi.

Dok Radmilo ne može da dočeka prvu bračnu noć i sakrije ljubav i strast koju oseća prema svojoj mladoj ženi, za nju je to noćna mora i trenutak u kome će mu priznati da ga ne voli i da ne može da bude njegova žena. Za Radmila je to veliki udarac, ali on moli Ljiljanu da ostane sa njim u palanci tri meseca predstavljajući pred svima njihov brak kao srećan, dok on ne smisli način da se taj odnos okonča bez skandala, tako da nijedna strana ne bude povređena i oštećena. Ljiljana pristaje, jer je to najmanje što može da učini za njega posle onoga što mu je priredila. Kako to već biva, tokom ta tri meseca među njima ipak počinju da se razvijaju emocije, i susret koji je počeo burnom svađom i odbijanjem polako prerasta u veliku i pravu ljubav, čiji je najveći izazov da odoli zamkama koje prete od ljubomrnih

Uloge tumače: Miloš Biković, Brankica Sebastijanović, Dušanka Stojanović, Uroš Jakovljević, Jelisaveta Karadžić, Bojana Kovačević, Milo Lekić, Vanja Milačić, Sunčica Milanković, Mrđan Ognjanović...

Film „Kad ljubav zakasni“ premijerno je prikazan 3. januara 2014. godine u Sava Centru sa početkom u 20:00 časova.

No comments:

Post a Comment