27 January 2015

Premijerno: Ognjen Nestorović


Mladi i uspešni novinar Ognjen Nestorović juče je sa svojim timom predstavio emisiju „Premijera“ u novom ruhu. Nova grafika, nove rubrike samo su dodatno poboljšale već odličan kvalitet koji je emisija imala. Za „Kulturnu Srbiju“ Ognjen otkriva koga bi voleo da vidi u rubrici „Skrivena kamera“, kako je zadovoljan novim promenama ali i čiji intervju dogovara već godinu dana.


Nova osvežena „Premijera“ je startovala. Kako si zadovoljan promenama i novim stvarima koje ste uveli?
- Apsolutno sam zadovoljan učinjenim, jer da je drugačije, kao urednik emisije, ne bih dozvolio da startuje nešto što nije po mom, ali i po ukusu menadžmenta televizije Pink.

Kao deo nove „Premijere“ postoji rubrika „Skrivena kamera“, koju zvezdu bi lično voleo da vidiš u toj rubrici, kako se snalazi u škakljivim situacijama?
- Da, to je nova rubrika, koju je, moram naglasiti, teško realizovati. Ako se ograničimo na domaće zvezde, svakako  bih voleo da odgledam, ili da radim skrivenu kameru sa Zdravkom Čolićem, a kada su svetske zvezde u pitanju, mislim da bi idealna bila Lejdi Gaga.

Ti kao urednik emisije, kakav odnos imaš sa ostatkom tima koji radi na emisiji?
- Odličan. Svi smo mladi, ambiciozni i veoma kreativni. Mislim da se naša energija itekako oseti u prilozima.  Moj tim, nikada ne bih menjao!

"Premijerci": Ognjen, Mila, Nemanja, Tijana, Irena i Jelena

„Premijera“ se emituje pola godine, uradio si mnoge priloge o kojima se vrlo pričalo, a mnogi portali su ih koristili kao izvor informacija. Na koji prilog si najponosniji i kojeg ćeš se uvek sećati?
- Moram priznati da je ovo teže pitanje (smeh). Bilo ih je zaista puno. Uvek sam voleo da radim priloge u kojima su poznati "otvarali dušu". Razlog je jednostavan: danas je najteže preneti i iskazati emociju, a samim tim to mi je bio izazov.

Kroz „Premijeru“ su prošle mnoge zvezde, da li postoji neko koga bi želeo da intervjuišeš, a do sada nisi imao za to priliku?
- Već godinu dana dogovoram intervju koji zaista želim. Zbog svojih, ali i obaveza sagovornika, nismo mogli da se usaglasimo sa vremenom. Verujem da će mi se uskoro ostvariti želja.  Ponavljam stalno jedno ime: Dino Merlin!

No comments:

Post a Comment