16 January 2015

Mladi talenti: Sestre Hindi

Foto: Zack W.
Sestre Hili i Hana Hidni postale su popularne po svojim parodijama koje već 8 godina rade i objavljuju na svom youtube kanalu. Iako je sve počelo kao takmičenje, zbog fanova koje su postigli tokom istog odlučile su da nastave sa snimanjem parodija. Iza sebe imaju dosta obrada ali najpopularnije su parodije na filmove "Sumrak", "Hari Poter", seriju "Vampirski dnevnici". Za blog "Kulturna Srbija" govore o svom iskustvu, šta nam novo spremaju ali i na koje filmova nikada neće uraditi parodiju.

Šta je navelo da pokreneš "The Hillywood Show"? Kako si se odlučila na taj korak i šta su ti bili ciljevi na samom početku?
Hili: "The Hillywood Show" je nastao u takmičenju preko AOL-a. NAkon što smo osvojili treće mesto, fanovi koje smo stekle tokom takmičenja tražili su od nas da nastavimo seriju na youtube-u. Osam godina već trajemo. Još kada smo bile male uživali smo u snimanju, plesu i glumi.

Koja parodija je do sada bila najinteresantija za raditi?

Hili: Parodija "Gospodar prstenova" bila je naš san od početka. Mi smo pravi fanovi "Gospodara prstenova, a ovom parodijom smo odali svoju počast, i bilo je divno raditi na njoj.

Mali je razmak između parodija koje radite. Pretpostavljam da već pripremate nešto novo. Možete li nam barem nešto reći o novoj parodiji?
Hili: Nekada stvari se brzo povežu, a ponekad je potrebno malo više vremena zbog perioda snimanja, dozvola oko muzike, pravljenja setova i kostima. Već imamo neke ideje koje bismo izveli u 2015. godini ali treba sačekati da vidimo šta će prvo doći na svoje mesto.

Već neko vreme radiš parodije sa svojom sestrom. Da li si na početku oklevala da jo se priključiš u projekat.
Hana: Hili me je pozvala u pomoć oko snimanje i odmah sam pristala bez ikakvog oklevanja. Na snimanju je uvek zabavno i bude dosta smeha.


Uradili ste dosta parodija. Po tvom mišljenju u kojoj ulogi si se najbolje snašla.
Hana: Da budem potpuno iskrena, parodija "Gospodar prstenova" je naša omiljena parodija. Hili obožava likove kao što Lady Gaga i Samwise Gamgee (lik iz filma "Gospodar prstenova), dok su moji omiljeni likovi bili Donna Noble (lik iz serije "Doctor Who?" i Frodo Baggins (lik iz filma "Gospodar prstenova").

Siguran sam da će još dosta parodija doći od vas. Možete li nam otkriti da li postoje neki film (ili filmovi) po kojima nećete raditi parodiju.
Hana: Postoje nekoliko filmova koje verovatno nećemo dirati. Na primer tu je "Avatar" koji je pomalo težak. Međutim ne možemo otkriti previše trenutno, imamo nekoliko zabavnih ideja koje bismo želeli da uradimo ove godine. Držite nam fige da u tome uspemo.

No comments:

Post a Comment