26 September 2014

Pazi s’ kime spavaš

Pozorišna sezona polako počinje.  Na sceni Akademije 28 u Beogradu, u subotu 27. septembra sa početkom u 20 časova, biće premijerno izvedena predstava „Pazi  s’ kime spavaš“. Ovu komediju napisao je Semir Gacić dok režiju potpisuje Igor Damjanović.

Tema predstave zasnovana je na  zabranjenoj ljubavi. Koncept ove komedije još uvek nije viđena na našem tržištu i zasnovan je na originalnoj ideji. Čitav tekst predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih autora, kao i autora bivše SFRJ, što ovoj predstavi daje dozu nečega novog i potpuno drugačijeg.

Glavnu ulogu u ovom projektu tumači Mirka Vasiljević, koja se nalazi u petom mesecu trudnoće „Nekad nam ide bolje, nekad sporije, sve zavisi o dana i svega toga, ali dugo mi već radimo na ovom projektu“, izjavila je Mirka u emisiji „Exkluziv“.

Pored Mirke, glumačku ekipu čine i Igor Damjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gacić. Reprize predstave su zakazane za 28. septembar,  4. oktobar i 10. oktobar u 20 časova. 

No comments:

Post a Comment