24 September 2014

Uskoro: Urgentni Centar

Vođeni uspehom koji su postigli prerade serije – holandske „Gooische Vrouwen“ po kojoj je nastala serija „Žene sa Dedinja“, ali i španske serije „Los Serrano“ po kojoj su rađeni „Sinđelići“, producentska kuća „Emotion“ u saradnji sa televizijom PRVA rešila je da publiku počasti novim rimejkom, ovaj put u pitanju je američka hit serija iz 90-tih „E.R.“ koja je proslavila Džordža Klunija i Gorana Višnjića.

U režiji Dejana Zečevića, prva sezona serije snimana je četiri i po meseca na lokaciji KBC „Bežanijska kosa“ i KBC „Dr Dragiša Mišović“ na Dedinju. Sezona će imati 25 epizoda, a njeno prikazivanje se uskoro očekuje na PRVOJ.

Serija „Urgentni centar“ prati živote šest doktora. Oni se svakodnevno bore za nečiji život, posevećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Kako se nose sa svim tim životnim pričama koje ih iz minuta u minut prate, kako podnose gubitak, a dokle su spremni da idu da bi spasli nečiji život? Upravo je ovo serija koja vas može uvesti iza zatvorenih vrata operacione sale, pokazati vam ljudsku sreću ali i nesreću, humanost, požrtvovanost i sve ono što ljude čini ljudima.

Uloge u našoj verziji serije tumače Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Marko Janjić, Tamara Krcunović, Zinaida Dedakin, Ivan Jevtović, Danica Maksimović, Vlasta Velisavljević, Bojan Perić, Predrag Manojlović, Marijana Mićič...

No comments:

Post a Comment