03 March 2015

Tamara Kučan: Kako objaviti knjigu?

Cenjena mlada spisateljica Tamara Kučan, koja iza sebe ima objavljenih sedam romana („Beograđanka“, „Made in Beograd“, „Kocka“, „Zauvek“, „Kocka 2“, „Peščani sat“, „Kapija“) a osmi je u fazi pisanja, odlučila je da obraduje poštovaoce njenog rada time što je snimila video zapis iliti vlog o tome „Kako objaviti knjigu?

Tamara je uvek raspoložena za odgovaranje na pitanja mladih ljudi koji bi želeli da se oprobaju u pisanju i objavljivanju svojih knjiga. Budući da sve češće dobija pitanja o tome kako se ona izborila za svoje romane, šta je sve potrebno da se knjiga objavi nakon što se napiše, Tamara je dobila predlog da napiše blog ili snimi vlog o tome. Budući da piše novi roman, pisanje bloga nije izašlo baš kako je planirala, tako da je doneta odluka da snimi video zapis.

Kako komentari pristižu, ova odluka pokazala se kao prava, jer se po mnogima može osetiti kako Tamara zaista veruje u ono što priča.

Ukoliko i sami imate ambicije da se oprobate kao pisac i da svoje čedo želite da nesebično podelite sa ostalima, ovaj video će se pokazati kao prava stvar na samom početku.  U vlogu koji možete da pronađete na kraju ove vesti, možete otkriti koja su to tri načina da izdate svoju knjigu, za sve tri opcije kroz koje je i sama Tamara prošla, moći ćete da čujete koje su prednosti a koje mane tih opcija. Mi smo uživali u vlogu i nadamo se da će nas Tamara u skorije vreme obradovati nekim novim zapisom.

No comments:

Post a Comment