11 March 2015

Sloboda Mićalović u emisiji "30 minuta" Dejana Jelače

I ove nedelje emisija "30 minuta" autora i voditelja Dejana Jelače nastavlja sa velikim imenima. Nakon što je sezonu otvorio Ljubodrag Duci Simonović, legenda jugoslovenske košarke, ovaj put preko puta Dejana našla se simpatična i talentovana glumica Sloboda Mićalović.


Tokom emisije razgovarali su o njenoj novoj predstavi "Čudo u Šarganu", Narodnog pozorišta, gde je ostvarila lik Jagode. Kako otkriva ova uloga je nešto potpuno novo za nju, i da publika voli da je vidi u drugačijim ulogama. Priznaje da joj nije bilo lako pri stvaranju ovog lika i da je u par navrata htela da vrati ulogu ali da se ipak sa njom "izborila" do kraja. Slobodina jedna od omiljenih uloga je ona u mjuziklu "Čikago", govori da se veoma raduje 250. izvođenju ove predstave.

Sa velikim poštovanjem i ljubavlju govori o svom profesoru glume Predragu Bajčetiću. Otkriva da joj najviše nedostaje rad na tv seriji "Ranjeni orao" i šta sa ove vremenske distance misli o liku Anđelke Bojanić.

Ostvarila je svoj san kada je zaigrala u novom filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu" i priznala da jedva čeka nastavak snimanja. Takođe otkriva da nije mogla da veruje kada je dobila poziv za ovaj projekat.

Za gledaoce "30 minuta" izjavila je da njeno okruženje često misli da je nerealna i da mašta o nedostižnom, ali da uvek gleda napred i radoznala je. Uvek hoće više, jer drugačije ne vidi smisao.

Druga emisija sedme sezone, na programu je u petak, 13. aprila u 20:30 samo na Art televiziji.

No comments:

Post a Comment