04 March 2015

Premijera sedme sezone emisije "30 minuta"

Baš kao što smo pisali o novoj sedmoj po redu sezoni kultne emisije "30 minuta" autora i voditelja Dejana Jelače, određen je datum premijere nove sezone, u pitanju je 6. mart u 20:30. Svakog petka novi i zanimljivi gost.

Prvi gost sedme sezone je Ljubodrag Duci Simonović, legenda jugoslovenske košarke, jedan od najbolji igrača u istoji Crvene zvezde, magistar pravnih nauka, doktor filozofije i autor nekoliko knjiga o kapitalizmu i modernom olimpizmu.

Za gledaoce "30 minuta" iskreno govori o njegovim životu i dešavanjima u jugoslovenskoj košarci tog doba. Saznaćete šta je to čega se najradije seća i šta je to što mu uvek izmami osmeh na lice.  Podelio je i tragične momente iz svog života. Rekao je da  se za njega Jugoslavija raspala davne 1971. godine kada je na utakmici u Zadru 8.000 ljudi skandiralo "cigani" i "Srbe na vrbe".


Za njega je Jugoslavija "pucala" u košarkaskim halama. Saznajte šta misli o košarci danas u Srbiji? Koji su razlozi i zašto ne želi da pogleda film "Bićemo prvaci sveta"? Šta trenutno priprema i piše saznaćete u emisiji "30 minuta".

No comments:

Post a Comment