17 March 2015

Nebojša Dugalić u emisiji "30 minuta"

Treću nedelju za redom Dejan Jelača u svoju autorsku emisiju "30 minuta" dovodi aktuelne goste koji svojim radom i trudom uspevaju u profesijama kojim se bave. Ovonedeljni gost je glumac Nebojša Dugalić.

Jedan od najboljih i najzaposlenijih glumaca na našim prostorima Nebojša Dugalić koji je ostvario veliki broj uloga u pozorištu, televizijskim dramama, radiju i na filmu.

Dobitnik je značajnih nagrada i priznanja. Redovni je profesor glume na Akademiji umetnosti. Nedavno je na sceni BDP-a imao premijeru predstave "Art" kultnog komada Jasmine Reze.  Za gledaoce emisije je otkrio kako je izgledao rad na ovom projektu i da je bilo uzbudljivo raditi sa Milanom Gutovićem.

Govorio je o ulozi u filmu "Bićemo prvaci sveta"  i koliko je bio upoznat o počecima i uspesima jugoslovenske košarke.

Za "30 minuta" je izjavio da mu je posao redovnog profesora glume najdraži i da uživa radeći sa studentima. Otkriće zašto i dan danas kada pogleda sebe u ogledalu deluje neozbiljno. Saznaćete zašto se sam šminka pre početka predstave? I zašto nije promenio mišljenje da njegovu decu drži što dalje od pozorišta i njegove profesije.

Ovu emisiju možete pogledati u petak, 20. marta u 20:30 na ART televiziji.

No comments:

Post a Comment