03 February 2015

Milan Krivokuća // Spotted magazine

Početkom meseca izašlo je novo februarsko izdanje online lifestyle magazina "Spotted magazine", i ovaj put tim saradnika za svoje verne čitaoce, kojih je svakim brojem sve više, pripremio prave poslastice. Za blog "Kulturna Srbija", govori glavni urednik magazina Milan Krivokuća i otkriva kako je došao na ideju da se magazin pokrene, kakve teme nikada neće obrađivati ali i šta to novo očekuje čitaoce u predstojećim brojevima.

"Spotted magazine" svakim brojem ima sve više čitalaca. Kako si došao na ideju da pokreneš online lifestyle magazin?
- Kao što sam i u prvom broju rekao, "Spotted Magazin" je tu za sve mlade, talentovane ljude naše zemlje, koje ne možete videti u "velikim" lifestyle magazinima, a i te kako su vredni pomena. Smatram da je naša zemlja prepuna novih nada, svežih, pa čak i boljih i inovativnijih ideja i talenata.

Ti si na mestu glavnog urednika, kako si zadovoljan i kakav odnos imaš sa ekipom koja sarađuje sa tobom na časopisu?
- Uglavnom su to ljudi iz mog privatnog života, koje poznajem od ranije. Ima ih iz svih sfera. Posebno bih istakao da je tim pojačan od februarskog broja za jednog diplomiranog novinara. Najviše volim momente sudara ideja.

Nekoliko meseci unazad magazin redovno izlazi, na koji broj si najponosniji?
-Svaki broj mi je drag na različit način. Ponosan sam na svaki broj jer on iza sebe nosi neku svoju i drugačiju priču. Smatram uspehom to, što su se na moj poziv odazvala mnoga velika imena, poput, Kristine Bekvalac, Vlade Savića, Igora Todorovića, doktora za ples i koregrafa Ivana Mileusnića itd.

Februarsko izdanje

Koje teme su uvek dobrodošle u magazin, a o kojima nikada ne biste pisali ni po koju cenu?
- Voleo bih da zadržimo ovu jednostavnost, a nikada neće postati trač magazin. Koliko god to donosilo čitanost. Kreativnost i autentičnost su uvek dobrodošli.

Kakvi su planovi za dalje? Imate li u planu proširenje strana, nove rubrike?
-Planovi su veliki. Nadam se da ćemo istrajati u svim našim idejama, koliko to budu trenutna sredstva sa kojima raspolažemo omogućavala. Već od sledećeg broja uvodimo nove rubrike i nove strane, iz broja u broj rastemo u svakom smislu te reči, i trudimo se da budemo kvalitetniji, bolji i drugačiji. Bliži se prvi rođendan magazina, pa sa tim dolaze i neke promene, koje će se svideti čitaocima, nadam se.

Da budete u toku sa novostima, obavezno lajkujte njihovu facebook stranicu OVDE

No comments:

Post a Comment