20 October 2014

Snima se: Zvezdara - nova sezona

Foto: Nikola Jojić
Godinu dana nakon završetka snimanja prve sezone serije "Zvezdara" čiju režiju i scenario potpisuje Dragoslav Lazić, uskoro počinje snimanje nove sezone koje će brojati 20 epizoda.

Na konferenciji za štampu koja se pre nekoliko dana održala u jednom poznatom restoranu u prisustvu brojih medija produckije RTV Pink-a i "Studia Čaplin" prestavila je veći deo ekipe koju je publika zavolela a među kojima su Branislav Lečić, Igor Đorđević. Anita Todorović, Siniša Ubović, Vesna Čipčić, Gorica Popović, Nenad Ćirić, Sofija Juričan, Miljan Prljeta... U novoj sezoni stižu i nove izmene tako će mlada glumica Maja Šipovac zameniti Mirku Vasiljević koja je u drugom stanju i nije mogla da se prihvati obaveza snimanja, ali tu su i nova imena poput Mire Banjac, Aljoše Vučkovića i Frane Lasića.

Kako su izneli čelni ljudi, novi ciklus će se realizovati novom tehnikom, koja će značajno doprineti modernijem izrazu i većem kvalitetu slike i zvuka. Prve epizode nove sezone gledaoci već mogu da očekuju krajem novembra u standarnom večernjem terminu nedeljom od 20 časova. 

No comments:

Post a Comment