17 April 2015

Vesna Dedić poslednje pare daje na knjige!

Gošća emisije "30 minuta" ovog petka je autorka i voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić. Poslednjih godina jedna od najuspešnijih spisateljica čije knjige su jedne od najprodavanijih kako kod nas tako i u inostranstvu.

Najavila je izlazak njenog novog romana za čiji naslov se još nije odlučila. Nedavno je održala veoma uspešne promocije u Švajcarskoj. Rasplakala se kada je saznala da su neke čitateljke putovale i po trista kilometara da bi je videle i razgovarale sa njom.

Za novi roman priprema i promociju za koju kaže da sigurno neće biti klasična nego za pamćenje. Nije ni sanjala da će njeni romani doživeti veliki uspeh.
Priznala je da je kao studentkinja ukrala knjigu jer nije bila u mogućnosti da je kupi i da to delo i dan danas čuva. Rekla je da je i poslednje pare trošila na knjige ne razmisljajući kako će preživeti sledeći mesec.

Za emisiju "30 minuta" otkrila je kako će njena emisija  "Balkanskom ulicom" izgledati u budućnosti i šta njena publika može da očekuje.

Art kanal, petak, 17.april u 20:30h.

No comments:

Post a Comment