24 April 2015

Marija Mihajlović nezadovoljna ovogodišnjom presmom za Eurosong

Večeras, (petak 24.04) u 20:30 na ART televiziji emituje se novo izdađe emisije "30 minuta" autora i voditelja Dejana Jelače

Ovog petka, gošća je jazz, pop i rock pevačica, vokalni trener i specijalizovani studijski muzičar  Marija Mihajlović. Jedna je od najboljih i najlepših vokala u zemlji.

Najavila je da polako priprema svoj novi album i otkrila da je celu priču pokrenuo njen prijatelj Rambo Amadeus. Njena pesma "Halo" je jedina koja je ostala upamćena i koja se i danas sluša sa takmičenja za srpskog predstavnika za Eurosong. Pesma joj se dopala na prvo slušanje i znala je da će doživeti veliki uspeh.

Priznala je da uživa radeći kao vokalni trener i da u našoj zemlji ima fantastičnih vokala samo za takve ljude nema prostora u našim medijima.

Za "30 minuta" po prvi put priča šta se tačno izdešavalo u rialiti šou "Tvoje lice zvuči poznato" i zašto je nije bilo u finalnoj emisiji. Bila je stalni član žirija i vokalni trener i rekla je da ponosna na ovaj program i da je uživala.

Iskazala je nezadovoljstvo kvalitetom pesme koja nas predstavlja na eurosongu i dodala da je Bojana Stamenov jedna od najboljih vokala i da joj želi da osvoji prvo mesto.


No comments:

Post a Comment