10 April 2015

Vaskršnje izdanje emisije "Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem"

Gošća 13-tog izdanja emisije "Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem" je glumica Nataša Ninković. Poznata dramska umetnica, odvela je ekipu emisije na tri mesta koja su joj veoma značajna - Adu ciganliju - na kojoj provodi sve više vremena, Trg Reprublike - tradicionalno stajalište svih kojih dođu u Beograd i Narodno pozorište - njenu matičnu kuću.


Na Adi Ciganliji, Nataša je otkrila koji su to njeni jutarnji rituali, kakva je vožač, ali i to da joj je davanje intervjua postalo naporno i kako je plakala zbog naslova u novinama.

Tokom razgovora na Trgu republike ispričala je kako je živela po dolasku iz Hercegovine u Beograd, zašto stalno ističe svoje poreklo, kako se muči sa dijetama i da li bi pristala na estetsku hirurgiju.

Prema Narodonom pozorištu, kaže, ima ambivalentan odnos i veoma je rezignirana stanjem u Nacionalnom teatru, a tokom razgovora otkrila je i zašto više neće da odbija uloge.

Premijerno prikazivanje emisije "Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem" je nedeljom od 22 časa, a reprize su sredom u 18.30 i subotom od 21.30 časova na TV Naša.

No comments:

Post a Comment