18 September 2016

PROMOCIJA: Roman "Svici u tegli" Slađane Kručičan

Fotografija:
Izdavačka kuća "Urban Art" polako ali sigurno širi svoje grane u izdavaštvu. Do kraja godine spremili su nam brojne poslastice, da sve ne bi otkrili odmah na početku, za posetio portala "Kulturna Srbija" otkrivamo kako je bilo na promociji romana "Svici u tegli" autorke Slađane Kručičan. Napominjeno da je ovo prvi u nizu romana koja je izdavačka kuća spremila do kraja godine.

"Svici u tegli" koji je inače autorkin prvi roman, donosi snažnu, zrelu, realnu priču o ljubavi i promeni, sazrevanju i spoznaji. Da bi roman došao u finalnu fazu - gotov proizvod - veliki deo posla radili su: Ena Pavlović koja je odradila lekturu, za prelom je bio zadužen Nenad Ristić, a dok je korice kao i svaki put do sada maestralno odradio Miomir Milić.

Na promociji u punoj sali u Ustanovi kulture Palilula pored same autorke romana govorili su i Aleksandar Đuričić (pisac), Tamara Kučan (urednik i izdavač) i Marko Burazor (autor i trener komunikacije).

Nakon završene promocije, red za potpisivanje knjige bio je podugačak, a pohvale su stizale sa svih strana. Po Slađaninim rečima promocija je prošla sa pozitivnom energijom, i da drugačije ne bi bilo moguće jer je bila okružena divnim ljudima.

Delić sa promocije

Slađanin roman "Svici u tegli" možete naručiti na zvaničnoj facebook stranici (LINK); na stranici izdavačke kuće "Urban Art" (LINK), a roman će se u knjižarama naći kroz nedelju dana.

No comments:

Post a Comment