30 July 2015

Letnja pauza za ekipu emisije "Ko vam dade termin?"

Jedna od omiljenih televizijskih emisija ekipe portala "Kulturna Srbija" je svakako "Ko vam dade termin?" koja se emituje subotom u 19 na Našoj televiziji (bivša Sky+). Prirodni humor, zabavni gosti i sada već legendarni voditeljski par Zorana Pavić i Nenad Škundrić svakom novom emisiju uspeli su dobro da zabave svoje gledaoce.



Međutim došlo je vreme za i te kako zasluženu pauzu, pa je tako i završeno snimanje druge sezone ove emisije. Gledaoci će u narednom periodu u redovnom terminu moći da pogledaju "Best of" emisije koje će sadržati najzanimljivije i najsmešnije trenutke iz druge sezone.

Kako smo čuli, leto za Zoranu i Nenada biće vredno jer kako najavljuju u novu treću po redu sezonu emisije koja bi trebalo da startuje u septembru pripremiće nove rubrike i pokušati da predstave emisiju u malo drugačijem svetlu. Ali to nije jedini projekat koji zajedno pripremaju budući da se "priča" da se priprema i jedna pozorišna predstava, ali o tome drugom prilikom.

"Kulturna Srbija" će i dalje verno pratiti rad naših dragih voditelja i redovno obaveštavati o novostima i projektima koji su spremili za nas. 

No comments:

Post a Comment