26 June 2015

Jelena Stupljanin u emisiji "30 minuta"

Ovog petka gošća emisije "30 minuta" autora i voditelja Dejana Jelače je priznata glumica Jelena Stupljanin. Već skoro jedanaest godina živi na relaciji Beograd - Nju Jork, na obe relacije uspela je da ostvari veliko broj uloga kako u pozorištu tako na i filmu i televiziji.

Nedavno je imala premijeru predstave na brodveju "Afghanistan, Zimbabwe, America i Kuwait", novi komad koji je napisao i režio Danijel Talbott. Dobila je odlične komentare od pozorišnih kritičara i publike.

U Beogradu održana je i premijera omnibus filma "Kvintet" - ostvarenja koje čine pet priča u režiji pet mladih ljudi iz različitih zemalaj. Izjavila je da se ovaj film bavi temom traženja identiteta. Ovo je ujedno bio i njen producentski prvenac.

Jelena otkriva da joj je uvek zadovoljstvo da igra u svojoj zemlji i na svom jeziku. Bez obzira što već dugo živi i radi u Americi, uvek se rado vraća u svoju zemlju. Otvoreno govori da je imala srece da je filmski radnici nisu zaboravili i da često snima u Srbiji i regionu.

Poptuno iskreno govori da joj je trebalo dosta vremena da nađe pravo mesto za sebe na Njujorškoj pozorišnoj sceni. Bila je uporna i strpljiva.

Za emisiju "30 minuta" otkriva pravi razlog zbog koje je odlučila da ode u Ameriku bez obzira što je u Srbiji imala zavidnu karijeru u tom trenutku.

No comments:

Post a Comment