17 November 2015

Novosti na GlamRock lifestyle blogu

Svako ko je makar svratio na GlamRock lifestyle blog upoznat je sa načinom rada mladog Igora Jagića koji stoji iza pomenutog bloga. Raznolikost tema, opuštajući način pisanja, zanimljive fotografije su samo deo onoga što čini ovaj blog posebnim.



Kao i svako u jednom trenutku na blogu je zavladalo zatišje (to se dogodilo i kod nas na "Kulturnoj Srbiji", više od dva puta, ali svaki put se vraćamo sve bolji), tako je i slučaj sa GlamRock blogom. Možemo slobodno da kažemo bilo je to zatišje pred buru, sudeći po nekim naznakama, tek nam predstoji mnogo od Igora i njegovog bloga.

Prva na redu da kažemo novina je to što će se od sada za blog raditi i video snimci koji će na slikoviti način prikazati ono što se želi reći. Takvi video snimci iliti vlogovi kod nas još nisu toliko cenjeni, ali pravo je vreme da se to promeni.

Prvi video snimak za GlamRock lifestyle je "5 stvari koje mrzim kod sebe!" u kojem na jedan poptuno spontano simpatični način Igor objašnjava prvo zapravo zbog čega se odlučio na ovaj vid komunikacije preko svog bloga a zatim naveo 5 stvari koje mrzi kod sebe. Video pogledajte OVDE

"Kulturna Srbija" uvek podržava rad i delo mladih ljudi koji žele nešto kvalitetno da rade. Zbog toga sva naša podrška ide Igoru i jedva čekamo novi video!

No comments:

Post a Comment