30 March 2016

Солистички концерт Немање Гузијана!

Баш као и што је обећао у интервјуу за наш портал пре скоро годину дана, четврти по реду солистички концерт Немање Гузијана одражаће се 01.04.2016 са почетком у 20:00 часова у Кулутрном центру у Апатину.

По речима младог Немање овај концерт ће се умного разликовати од осталих, будући да је за публику спремио доста изненађења. Репертоар се неће много мењати, али ће сам приступ концерту, сцена, ефекти, озвучење бити на вишем нивоу.

За сам крај концерта предвиђена је премијера песме и спота која носи назив "Склопи очи" по којој је и сам концерт добио име.


Једна од локација спота
Будући да Немања вешто крије спот од очију других до саме премијере, поделио је са својим пријатељима фотографију локације са снимања спота и за наш портал открио да је видео урађен у духу старог времена али на модернији начин.

Наша "Културна Србија" биће присутна на концерту, тако да ако не стигне (а не примамо изговоре) моћићете утиске да прочита управо на нашем порталу. Дакле. 01.04.2016. са почетком у 20:00 у Културном центру у Апатину - кашњење се наравно не подразумева!