29 May 2015

HIT NEDELJE #2 - Sanja Đurić

Petak je dan za hit pesmu! Ovog puta ekipa portala "Kulturna Srbija" odlučila se za novu pesmu Sanje Đurić - "Opasno Lijep", koja je pre nekoliko dana ugledala svetlost dana.  Nakon divne saradnje koju smo imali u vidu intervjua koji je ostvario visoku posećenost, nastavljamo dalje da pratimo Sanjinu karijeru.


Muziku za novu Sanjinu pesmu "Opasno Lijep" odradio je Goran Radinović, tekst potpisuje Snežana Aga, dok aranžman je uradio Ratko Stojanović. U ekipi ljudi koji su radili pesmu nalaze se  i Slaviša Fibi Stojanović (piano) i Lazar Milić (Mix i mastering).

Sanja preko društvene mreže facebook najavila i snimanje spota, a to tada možete da uživati u audio snimku i prelepom novom setu fotografija na sledećem linku!

Vladimir Aleksić gost u emisiji "30 minuta"

Ovo petka gost u emisiji "30 minuta" autora i voditelja Dejana Jelače je glumac Vladimir Aleksić.

Rođen je u Zrenjeninu, glumu diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Ostvario je veliko broj uloga kako u pozorištu tako i na filmu i televiziji.

Gledali smo ga i ulozi voditelja šou programa "Ja imam talenat". Već 15 godina živi i radi na relaciji Srbija - Italija.

Za emisiju "30 minuta" govori o saradnji sa italijanskim pozorištem "Motus" koje mu je otvorilo mnoga vrata u karijeri i sa kojim je obišao svet. Ispričao je sve interesante priče kako je postao deo ove pozorišne trupe i sve je počelo tako što su italijani došli na ideju da ubace stranog glumca.

Uloga legendarnog košarkaša Radivoja Koraća u igrano dokumentarnom filmu "Žućko" je postala jedna od najznačajnijih u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Otkrio je i detalje kako se i na koji način spremao za ovaj lik i zašto bi voleo da je lično upoznao "Žućka".

Emisija se emituje u petak, 29.05.2015 u 20:30 na ART kanalu.

08 May 2015

HIT NEDELJE: Vlada Grujić - Kada moja nisi

Nedelju koja je polako na izmaku obeležila je premijera pesme Vlade Grujića - Kada moja nisi. Od ovog petka pa svakog narednog, ekipa bloga "Kulturna Srbija" predstavljaće "HIT NEDELJE".

Kadar sa snimanja spota
Muziku za "Kada moja nisi" uradio je Aleksandar Cvetković, za tekst je bio zadužen Dragan Brajović Braja, dok je aražman poptisao Milan Rađen

Mlađani Vlada hteo je pesmu da predstavi u najboljem svetlu pa je odmah urađen i video spot koji je rađen od strane "NNSpark Production", spot je sniman u Hotelu "Majdan" i caffeu "No-Stress", a u spotu se pojavljuje i prelepa Ana Jakovljević.